Телефон за контакти: 0888 185660, 0876 125979
Беденски Минерални Бани, Карта

Басейн

Басейн

Минералната вода от находище Беденски Бани се характеризира като хипертермална, високо минерализирана, хидрокарбонатно сулфатна, натриева и силициева вода, съдържаща флуорид и въглероден диоксид, без санитарно-химични и микробиологични признаци на замърсяване. Водата има стабилен физико-химичен състав и отговаря на изискванията на Наредба 14 за курортните ресурси.

Вътрешният терапевтичен басейн се захранва само с минерална вода от извор Беденски Бани. Температурата на водата в басейна е 35 – 37 градуса. Водата се сменя ежедневно.

Внимание – поради високата минерализация на водата престой в басейна повече от 15 минути не е препоръчителен!

Водата не се препоръчва за лица под 16 години.

 

Джакузи

Разполагаме с външно джакузи с минерална вода и невероятна гледка към планината.

Масажи

Комбинацията на минералната вода с цялостен или частичен масаж оказват изключително благоприятно въздейстивие върху тялото.

Тангентор

Възстановителния център разполага с професионална тангенторна вана с минерална вода. Подводният душов масаж може да се използва ефективно за масаж на цялото тяло или на части от него – за цялостна релаксация, тонизиране на гърба, краката или ръцете. Тангенторът оказва благоприятно влияние при неправилно кръвоснабдяване на крайниците и заболявания на опорно-двигателния апарат. Терапията подобрява цялостното кръвообръщение, еластичността на кожата и мускулите. Ефектът на тангентора се увеличава допълнително и от изключителните качества на използваната минерална вода.

Вани с минерална вода

Освен терапевтичния басейн, за вашият комфорт сме подсигурили перлени и ароматни вани с минерална вода.  За да се увеличи лечебния ефект във ваните могат да бъдат добавени различни билки, соли и етерични масла.

 

 

Резервирай

Свържете с нас и резервирайте Вашата почивка - бързо, лесно и удобно. Веднъж щом получим Вашата заявка, ще Ви се обадим възможно най-скоро, за да я потвърдим